2810281295 Χαριλάου Τρικούπη 35, Ηράκλειο gm.zacharioudakis@gmail.comΓεώργιος Ζαχαριουδάκης
Κέντρο Φυσικοθεραπείας | Ηράκλειο Κρήτης
Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Γεωργίου Ζαχαριουδάκη έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης αντιμετωπίζονται καθημερινά ποικίλα περιστατικά ορθοπαιδικών, νευρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων, καθώς και αθλητικών κακώσεων.

Το φυσικοθεραπευτήριό μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα φυσικοθεραπείας, ένα οργανωμένο γυμναστήριο, ενώ εφαρμόζονται εξατομικευμένες μέθοδοι θεραπείας έπειτα από αξιολόγηση του εκάστοτε περιστατικού.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

ΓΝΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΓΝΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Στόχος μας είναι η ανακούφιση από τον πόνο και η πλήρης αποκατάσταση ποικίλων περιστατικών, καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νευρολογικές παθήσεις

Νευρολογικές παθήσεις

Η φυσικοθεραπευτική προσέγγιση σε παθήσεις του νευρικού συστήματος επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας και τη μεγιστοποίηση των κινητικών ικανοτήτων του εκάστοτε ασθενή.

Ορθοπαιδική αποκατάσταση

Ορθοπαιδική αποκατάσταση

Πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο και αξιολόγηση προτείνοντας τις κατάλληλες μεθόδους αντιμετώπισης σε κήλες, τενοντίτιδες, οστεοαρθρίτιδες, σκολίωση, αυχενικό σύνδρομο και μετεγχειρητική αποκατάσταση.

Αθλητικές κακώσεις

Αθλητικές κακώσεις

Εφαρμόζουμε εξειδικευμένα προγράμματα αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, οδηγώντας σε ομαλή και γρήγορη επανένταξη των αθλητών στο αγώνισμά τους και αντιμετωπίζοντας μια ευρεία γκάμα αθλητικών τραυματισμών.